+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

HOTEL ROUDNÁ Recenzje

Ocena hotelu

93%
Znakomicie

by 28 reviews

  • Personel

    95%
  • Czystość

    95%
  • Wyposażenie

    92%
  • Komfort

    92%
  • Cena

    89%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Martin

para, 13.5.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %
  • Dobrý den,byl jsem zde jenom jednu noc.Cistota super,jen trochu vyčistit koberec,ale to jen tech.poznámka.Personál naprosto usměvavý a super.Pro kuřáky doporučuji pokoj č.201 s balkonem.Snídaně bohatá a chutná.Hned vedle hotelu restaurace se zahrádkou kde je otevřeno dlouho do noci.Doporučuji všem co chtějí klidnější Plzen.P.S.postel velká,tvrdší a výtečná.Martin.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Stanislava

para, 7.3.2017

Kadaň Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • příjemné vybavení hotelu,bezchybný snídaňový bufet

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
HOTEL ROUDNÁ replied to this review.
Vážená Stanislavo,
děkujeme moc za krásné hodnocení! Velmi nás těší, že jste byli spokojeni a zejména pochvaly za snídaně si vážíme a paní snídaňářce určitě vyřídíme!
S pozdravem
Karolína, Hotel Roudná

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 12.4.2016

Čeština

  • Cena ogólna
68 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Petr

rodzina z małym dzieckiem, 11.7.2015

Čeština

  • Cena ogólna
78 %
  • Příjemné prostředí.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Jiří Kropáček

podróżujący w pojedynkę, 13.2.2015

Čeština

  • Cena ogólna
86 %
  • Ne úplně komfortní parkování, hrazené nad rámec ubytování

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7

p. Černoch

podróżujący w pojedynkę, 5.9.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • klimatizace

  • nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
HOTEL ROUDNÁ replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za kladné hodnocení. Budeme se těšit na Vaši případnou další návštěvu.

S pozdravem
Karolína, recepce.

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 16.10.2013

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michal

rodzina z małym dzieckiem, 25.8.2013

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Vstricnost personalu, cena.

  • chybely ceske kanaly v tv

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
HOTEL ROUDNÁ replied to this review.
Velmi Vám děkujeme za kladné hodnocení našeho podniku. Je nám líto, že se Vám nepodařilo naladit české programy v TV. Ve všech pokojích tyto samozřejmě poskytujeme. V příadě potíží s přepnutím na českou TV je také možno kontaktovat recepci.
Doufáme, že se k nám i přesto budete rád vracet.
Hotel Roudná

Anonim

para, 4.8.2013

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Firma

podróżujący w pojedynkę, 17.4.2013

Čeština

  • Cena ogólna
86 %
  • Trošku nešťastně je řešeno parkování, zvlášť pokud se jedná o jednotlivce. Hotel se nachází v úzké ulici - jednosměrné - takže při vracení dálkového ovládání může dojít k zablokování ulice. Mimoto je parkoviště trošku daleko pro někoho, kdo má více nebo těžká zavazadla (přes štěrk se jde s kufrem na kolečkách opravdu špatně).

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Milan

podróżujący w pojedynkę, 30.1.2013

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Naprostá spokojenost.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
HOTEL ROUDNÁ replied to this review.
Velice nás Vaše spokojenost těší. Budeme se těšit na Vaší další případnou návštěvu.

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 2.12.2012

Čeština

  • Cena ogólna
82 %
  • Příjemné prostředí

  • Skromá základní hygiena v koupelně Zastaralá elektronika

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
6
HOTEL ROUDNÁ replied to this review.
Děkujeme za Vaše vyjádření. Jak už kladné či záporné. Co se týče koupelny, součástí vybavení jako je sprchový kout či vana, WC a umyvadlo, jsou zde k dispozici také ručník, osuška, tekuté mýdlo na umyvadle i ve sprchovém koutě, hygienické ubrousky a sáčky a odpadkový koš. Tudíž standartní vybavení tříhvězdičkového hotelu.

Petr

para, 4.12.2011

Česká republika

  • Cena ogólna
86 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 26.8.2011

Pardubice, ČR

  • Cena ogólna
98 %
  • Hotel je umístěn v klidné čtvrti, historická část města je snadno dostupná pěšky nebo MHD, parkování je v uzavřeném parkovišti, přístupném ovladačem na otevření. Byl jsem spojený v HOTELU ROUDNÁ.

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
HOTEL ROUDNÁ replied to this review.
Velice Vám děkujeme za výstižné hodnocení. Jen si Vás dovolím doplnit...Centrum města je v dosažitelnosti cca 300 metrů od hotelu. Oplocené parkoviště je zpoplatněno ve výši 150,- Kč / noc / auto. Parkování před hotelem je zdarma.
Budeme se těšit na Vaši případnou další návštěvu.

Josef Hýža

podróżujący w pojedynkę, 2.8.2011

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tereza Mullerová

para, 6.6.2011

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Dopuručuji tento Hotel, pokoje jsou čiste, pěkně vybavené, personál příjemný, dostupnost v pohodě:)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
HOTEL ROUDNÁ replied to this review.
Mockrát děkujeme za Váš milý komentář. Velice nás těší Vaše spokojenost, která je pro nás prioritou.

Dita Hradecká

para, 6.3.2011

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Pavelka

para, 5.12.2010

Čeština

  • Cena ogólna
94 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

para, 6.11.2010

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Piotr Krzyżak

rodzina ze starszym dzieckiem, 8.7.2010

Polski

  • Cena ogólna
100 %
  • Everything Ok. Very, very nice. Polecam wszyskim. Spokój,czystość, przemiła obsługa. Blisko starego miasta, muzem, browar tak więc od razu można zwiedzać, a jednocześnie cicho i przytulnie. I co najważniejsze za przyzwoitą cenę.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.