+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

HOTEL ROUDNÁ Recenze

Hodnocení hotelu

93%
Perfektní

dle 28 recenzí

  • Personál

    95%
  • Čistota

    95%
  • Vybavení

    92%
  • Pohodlí

    92%
  • Poměr cena/kvalita

    89%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Martin

dospělý pár, 13.5.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Dobrý den,byl jsem zde jenom jednu noc.Cistota super,jen trochu vyčistit koberec,ale to jen tech.poznámka.Personál naprosto usměvavý a super.Pro kuřáky doporučuji pokoj č.201 s balkonem.Snídaně bohatá a chutná.Hned vedle hotelu restaurace se zahrádkou kde je otevřeno dlouho do noci.Doporučuji všem co chtějí klidnější Plzen.P.S.postel velká,tvrdší a výtečná.Martin.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Stanislava

dospělý pár, 7.3.2017

Kadaň Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • příjemné vybavení hotelu,bezchybný snídaňový bufet

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
HOTEL ROUDNÁ odpověděl na tuto recenzi.
Vážená Stanislavo,
děkujeme moc za krásné hodnocení! Velmi nás těší, že jste byli spokojeni a zejména pochvaly za snídaně si vážíme a paní snídaňářce určitě vyřídíme!
S pozdravem
Karolína, Hotel Roudná

Anonym

jednotlivec, 12.4.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Petr

rodina s malými dětmi, 11.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %
  • Příjemné prostředí.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Jiří Kropáček

jednotlivec, 13.2.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • Ne úplně komfortní parkování, hrazené nad rámec ubytování

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7

p. Černoch

jednotlivec, 5.9.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • klimatizace

  • nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
HOTEL ROUDNÁ odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
děkujeme za kladné hodnocení. Budeme se těšit na Vaši případnou další návštěvu.

S pozdravem
Karolína, recepce.

Anonym

jednotlivec, 16.10.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michal

rodina s malými dětmi, 25.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Vstricnost personalu, cena.

  • chybely ceske kanaly v tv

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
HOTEL ROUDNÁ odpověděl na tuto recenzi.
Velmi Vám děkujeme za kladné hodnocení našeho podniku. Je nám líto, že se Vám nepodařilo naladit české programy v TV. Ve všech pokojích tyto samozřejmě poskytujeme. V příadě potíží s přepnutím na českou TV je také možno kontaktovat recepci.
Doufáme, že se k nám i přesto budete rád vracet.
Hotel Roudná

Anonym

dospělý pár, 4.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Firma

jednotlivec, 17.4.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • Trošku nešťastně je řešeno parkování, zvlášť pokud se jedná o jednotlivce. Hotel se nachází v úzké ulici - jednosměrné - takže při vracení dálkového ovládání může dojít k zablokování ulice. Mimoto je parkoviště trošku daleko pro někoho, kdo má více nebo těžká zavazadla (přes štěrk se jde s kufrem na kolečkách opravdu špatně).

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Milan

jednotlivec, 30.1.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Naprostá spokojenost.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
HOTEL ROUDNÁ odpověděl na tuto recenzi.
Velice nás Vaše spokojenost těší. Budeme se těšit na Vaší další případnou návštěvu.

Anonym

jednotlivec, 2.12.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Příjemné prostředí

  • Skromá základní hygiena v koupelně Zastaralá elektronika

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
6
HOTEL ROUDNÁ odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za Vaše vyjádření. Jak už kladné či záporné. Co se týče koupelny, součástí vybavení jako je sprchový kout či vana, WC a umyvadlo, jsou zde k dispozici také ručník, osuška, tekuté mýdlo na umyvadle i ve sprchovém koutě, hygienické ubrousky a sáčky a odpadkový koš. Tudíž standartní vybavení tříhvězdičkového hotelu.

Petr

dospělý pár, 4.12.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonym

jednotlivec, 26.8.2011

Pardubice, ČR

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Hotel je umístěn v klidné čtvrti, historická část města je snadno dostupná pěšky nebo MHD, parkování je v uzavřeném parkovišti, přístupném ovladačem na otevření. Byl jsem spojený v HOTELU ROUDNÁ.

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
HOTEL ROUDNÁ odpověděl na tuto recenzi.
Velice Vám děkujeme za výstižné hodnocení. Jen si Vás dovolím doplnit...Centrum města je v dosažitelnosti cca 300 metrů od hotelu. Oplocené parkoviště je zpoplatněno ve výši 150,- Kč / noc / auto. Parkování před hotelem je zdarma.
Budeme se těšit na Vaši případnou další návštěvu.

Josef Hýža

jednotlivec, 2.8.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tereza Mullerová

dospělý pár, 6.6.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Dopuručuji tento Hotel, pokoje jsou čiste, pěkně vybavené, personál příjemný, dostupnost v pohodě:)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
HOTEL ROUDNÁ odpověděl na tuto recenzi.
Mockrát děkujeme za Váš milý komentář. Velice nás těší Vaše spokojenost, která je pro nás prioritou.

Dita Hradecká

dospělý pár, 6.3.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Pavelka

dospělý pár, 5.12.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 6.11.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Piotr Krzyżak

rodina se staršími dětmi, 8.7.2010

Polski

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Everything Ok. Very, very nice. Polecam wszyskim. Spokój,czystość, przemiła obsługa. Blisko starego miasta, muzem, browar tak więc od razu można zwiedzać, a jednocześnie cicho i przytulnie. I co najważniejsze za przyzwoitą cenę.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.